Derfor skal du bruge et aktivitetstæppe

Som navnet vil anbefale, er vægtede omslag meget tyngre end almindelige sofaer, tæpper eller kast, og måler alt fra 1,5 kg til 9,5 kg. Det kan du blandt andet se mere om hos Aktivitetstæppe.dk
Vægten skifter i henhold til alder, vægt og størrelse på den enkelte ved hjælp af den vægtede dækning. De generelle forslag er, at dækslet ikke bør overstige 10% af kropsvægten.

Vægtet dækning er specielt planlagt med indbyggede belastninger, der giver håndgribelig behandling til alle, der leder efter et svar på sikker og vellykket ikke-medicinsk behandling til ængstelig hvildesign, afvikling, uro og kerneinteresse.

Ved første vægtede dæksler blev for det meste kendt og godkendt til personer med autisme-spektrumforstyrrelse, Aspergers syndrom, ADHD, PDD og andre sensoriske behandlingsforstyrrelser. De er en pragmatisk udvidelse til brug i taktile rum og studiehaller og kan udføres på passende måde i den almindelige hjemmeforhold. I lyset af dette er her 5 vigtige grunde til, at du skal bruge et vægtet dæksel.

Fremskridt og forbedring af søvn

Størstedelen af ​​os ville kæmpe for at arbejde på grund af mangel på søvn. Ikke desto mindre, hvis dette bliver en almindelig indikation eller dannes til en soveforstyrrelse, kan det hurtigt fremkalde manifestationer af nervøsitet og elendighed.

Vægtede dækker har vist sig at opbygge serotonin i kroppen, som er den mest betydningsfulde syntetiske svarer til at kontrollere sindstilstand og afvikling af ligetilhed. Serotonin er desuden vigtigt for kroppen at levere Melatonin, som således sender beskeder til kroppen, når det er en god mulighed for at hvile. Belastningerne i det vægtede dæksel gav fordelene ved Deep Pressure Touch (DPT), som kan give den enkelte mulighed for at nikke hurtigere og forblive hvile.

Det sensoriske system reagerer eftertrykkeligt på den dybe vægt, et vægtet dækning giver. Det hjælper desuden med at dæmpe det sensoriske system under tyngden af ​​en væsentlig dækning, en betydelig partner for de personer, der ikke kan nikke af på grund af nervøsitet. Tyngden af ​​fejningen hjælper ligeledes iver under hvile.

Forbedring af fokus i homerooms

Homeroom spænding er regelmæssig for understudies og undervisere det samme. Så kan et vægtet dækning hjælpe lige nu? Forskellige undersøgelser, der har vist, at anvendelse af Deep Pressure Touch kan understøtte børn og ungdommelig voksnes forbedrede undersøgelse af hallen. Anvendelsen af ​​vægtede skødpuder, der udgør en mindre gengivelse af dækslerne, forbedrede opførelsen, hensynet og forarbejdningen i sædet, eksplicit hos unge med mental ubalance og ADHD. Det er blevet redegjort for, at DPT, der blev givet ved det vægtede dækning, kan nedsætte selvstimulerende adfærd, for eksempel snirkling og snitning, der er fremkaldt af taktil overbelastning.

Uanset om det bruges i studiehallen eller derhjemme, inkluderer den ekstra vægt, der gives af det vægtede dækning, konkrete oplysninger, der tillader barnet eller den enkelte at føle deres krop – proprioception og vestibulære fakulteter. Derudover lovende understudies at sidde glat i længere tid, især hvis den vægtede omslag / skødpude er lavet af materialet tekstur.

Et alternativ til medicin

En umiskendelig fordel ved vægtede dæksler er, at de regelmæssigt ses som en overbevisende mulighed i modsætning til medikament eller gradvis seriøs behandling, der bruges til at behandle uro og bekymring, lige som mentale ubalancerelaterede taktile problemer. Under høje ubehageligheder, f.eks. Tandlæge eller hårstil, kan det forårsage mentale ændringer gennem det sensoriske system. På tværs af disse linjer kan brugen af ​​vægtede dæksler hjælpe med at holde patienterne mere bosatte og kan være en anstændig enhed til brug for at levere.

Forbedret Serotonin-skabelse ved hjælp af anvendelse af DPT af et vægtet dækning kan ligeledes hjælpe med at reducere OCD, elendighed, fjendskab, PTSD og bipolær problemrelateret nervøsitet. Desuden kommer recept til tider ikke til rådighed for alle tilfælde og hver person, men alligevel vægtede omslag skader ikke fysisk velvære, når de aktualiseres sikkert. De er øjeblikkeligt tilgængelige fra professionelle onlineforhandlere og kan nemt føjes til en persons tilpasningsrutine eller en del af deres håndgribelige spiseforstyrrelse efter behov.

Stille Meltdowns

Vægtede omslag er en rimelig metode til at håndtere episoder med spænding, stress og regelmæssige mentale ubalance-relaterede vanskeligheder, for eksempel nødsituationer, overdreven stimulering eller atypisk taktil praksis. Fra en chance for, at du er forælder eller plejepersonale, kan et vægtet dækning være en usædvanligt værdifuld enhed til at støtte dit barn eller individ til at håndtere bivirkningerne af håndgribelig overbelastning på grund af dets stille og etablering af fordele.

Der er adskillige slags vægtede dækker, der strækker sig fra en mindre end normal skødpude, skulderindpakning, midi og enorme vægtede dæksler.