Sådan virker en sodavandsautomat

Det er sikkert at sige, at du er i markedet for sodavandsautomater eller enbrus-komprimeringsmaskine?

For at hjælpe dig med starten begynder denne artikel at spore de forskellige elementer i pop wellsprings og hvad du har brug for. Uanset om du har brug for en ligetil læskedrik eller en etablerings- og administrationsmester, kan mange virksomheder opfylde din sult efter det seneste inden for god sodavand.

Hvad er en sodavandsautomat-maskine?

En sodavand med læskedrik er en gadget, der administrerer kulsyreholdig sodavand, kaldet drinks. De findes i spisesteder, biograf-snackbarer og forskellige områder, for eksempel komfortbutikker. Gadgeten samler krydret sirup eller sirupskoncentrat og kuldioxid med koldt og raffineret vand for at fremstille sodavand, enten fysisk eller i en slikmaskine, som dybest set er en mekaniseret læskedriks-afkom. I dag sippes siruppen ofte fra en ekstraordinær holder kaldet en sæk i tilfælde (BIB).

Hvordan virker den?

I en brusafkomningsmaskine med læskedrik brydes CO2 op i vand ved at nedbringe temperaturen på vandet eller udvide vægten af ​​CO2-gassen ved hjælp af en carbonator. Sponsor-sifoner stiller vandet til at øges i tryk, hvilket tillader CO2 at nedbryde i vandet.

Derefter blandes sodavand med krydret sirup for at få soda til at springe. Sirup og kulsyreholdigt vand kombineres og går ud af tuden, som vedtages, når klienten skubber ned på en afbryder. Sirupen sættes ofte væk i plastpakker, der er forbundet med cylindrene. En sodavandforbedring trækkes ud af plastikpakkerne ved hjælp af pneumatisk stress, når klienten skubber ned kontakten.

Hvad mere er, isbeholderen holder sodavand kold og giver kunderne desuden is til deres drikkevarer. Isfordeleren indeholder en roterende gadget, der gradvist skubber isen mod en åbning. Isen falder gennem åbningen, ned ad en rille og ind i klientens drik. En beholder i bunden med et maske over det får isens 3D-former.

Hvilket udstyr skal jeg bruge?

En læskedrik i en sag vil kræve en:

· Dispenser (læskedriktsvåben, trækarm, tårn, tællerelektrisk, drop-in, is / forfriskningskombination)

· Køleramme (kold plade, fjernkøler osv.)

· CO2-tank

· Tilsynsmyndigheder

· Sirupsifoner (væsentlig og valgfri)

· Slange / slange (høj vægt og BIB-slange)

· Carbonator

· Rustfri fittings

· BIB-stik (1 for hver sirupsifon)

· Sirup

Hvor meget plads har jeg brug for en sodavanmaskine?

Brønde af læskedrik kommer i et udvalg af former og estimater, og dele til hjælphardware er de samme. Som regel optager containere med sirup og CO2-tank regelmæssigt langt de fleste af rummet (5-liters sirupkasser er 50 cm x 50cm).

Sirupsifoner kan designes på forskellige måder for bedst at bruge det tilgængelige rum. Det kan meget godt monteres sidelæns for at udnytte mindre niveau plads og være i en ensom linje / segment eller forskellige linjer / segmenter.

Standard karbonatorer er omtrent 20 cm x 20 cm x 20 xm “og en 20 kg CO2-tank er normalt 40 cm høj og 20 cm i omkreds.

Vi arrangerer hver segmentdel som angivet i dine oplysninger.

Hvordan kommer jeg i gang?

I tilfælde af at du er på markedet efter en sodavandbrønde eller efter-blandet brøndeudstyr, er det vigtigt at tænke over dine alternativer.

Mange leverandører tilbyder en gruppe forberedte veteraner i branchen sammen med et energisk, kreativt personale, der vil arbejde sammen med dig for at give det, du har brug for. Med opfyldte klienter gennem hele Danmark er mange parat til at tjene dig med at give virksomheder og administration af post-blandet sodavands, bar systemer, brugerdefinerede lagerrammer sammen med formidlingen af ​​forfriskningskanal og tilbudene fra isskabere.